Pyrintö isännöi Korihaita keskiviikkona Pyynikillä. Molemmille pisteet ovat ensiarvoisen tärkeitä sarjatilanteen kannalta.

Pyrintö lähtee hakemaan välttämättömiä sarjapisteitä, pudotuspeleihin pääsyä ajatellen. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti, molemmat ovat voittaneet kotonaan. Pyrintö voitti Pyynikillä lokakuussa äärimmäisen tiukan pelin 77-75 ja marraskuussa Pohitullissa Pyrintö oli vaikeuksissa levypallopelin kanssa (49-35) ja lopulta hävisi voitettavissa olleen pelin 88-80.

Lupaavan pre-seasonin ja kohtuullisen sarjan alun jälkeen Korihailla on ollut vaikeuksia. Uusikaupunkilaiset ottivat loka-marraskuussa kotonaan muutaman kovan kotivoiton (Kobrat,Kataja, Pyrintö, Seagulls), mutta ei ole pystynyt säilyttämään tasoaan kauden edetessä.

– Runkosarjan loppuhuipennuksessa tulemme kohtaamaan Korihait kaksi kertaa lyhyen ajan sisään. Korihaiden kokoonpano on muuttunut hieman edellisestä kohtaamisesta ja he tekevät tiettyjä asioita eri tavalla molemmissa päädyissä. Suurena painopisteenä meillä on alkuviikon valmistautumisessa oman pelaamisen viilaaminen. Ehkä suurimmaksi yksittäiseksi asiaksi tulevassa ottelussa näen oman suoritustason ylläpitäminen täydet 40 minuuttia. Edellisissä otteluissa olemme olleet merkittävän osan ottelusta kuskin paikalla, mutta liian pitkä heikko yksittäinen jakso on nostanut

meille tien pystyyn. Upeaa päästä takaisin kotikentälle vieraskiertueen jälkeen. Toivottavasti Pyynikki täyttyy ja saamme äänekkään tuen, Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen miettii tamperelaisten sivuilla.