Korihait haki kauden ensimmäisen vierasvoiton, kun se voitti Pyrinnön Pyynikillä 67-71 (35-28).

Pyrintö hävisi ottelun onnettomaan kaukoheittopeliin. Kolmen pisteen 22 yrityksestä vain yksi päätyi koriin.

Pyrintö voitti levypallot (46-40), menetti pallon harvemmin kuin Korihait (12-18), sai enemmän pelitilanneheittoja (72-64), heitti kahden pisteen heittoja enemmän ja tarkemmin, vaparit menivät tasan, mutta 3 pisteen heittoja Korihait heitti 8/28.

– Tulimme otteluun sillä ilmeellä kuin tällaiseen Pallo Peliin -ilmaisotteluun kuuluukin tulla, pelaamaan iloista, taistelevaa korista. Intensiivisyys oli hyvällä tasolla ja pallo liikkui ja töitä tehtiin myös pallottomana. Sitten vaikeuksien tultua liike loppui ja kaikki yrittivät yksin. Pelistä tuli kaikille vaikeampaa ja päät painuivat, Pyrinnön Joonas Cavén manaili tamperelaisten sivujen mukaan.

Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviaisen mukaan joukkue kaatui heikkoon heittopeliin.

– Onnittelut Korihaille. Korihait on ollut viime aikoina lähellä voittoa aiemminkin ja he olivat tänään vapautuneen tuntuisia. Aapeli Alanen oli erinomainen ja sellainen muutoksentekijä joka kääntää otteluita. Oma puolustuspelimme oli tänään pääpiirteittäin hyvää, mutta tuskastuminen johtui huonosta heittopelistämme. Sen vuoksi Korihait saattoi toisella puoliajalla sumputtaa korinalustaa enemmän emmekä saaneet esimerkiksi palloa alussa hyvin pelanneelle Nelsonille. Johdimme kahdesti jo 14 pistettä, mutta meistä ei ole ollut tällä kaudella tappamaan peliä. En voi syyttää joukkuetta taistelun puutteesta, 19 hyökkäyslevypalloa jo kertoo, että yritystä kyllä riitti, Palviainen kertasi ottelua.