Perjantai ei olekaan mikä tahansa pelipäivä hallitsevalle Suomen mestari Kouvoille (12/17), sillä joukkue pelaa kotiottelunsa sarjakärki Helsinki Seagullsia (22/7) vastaan Espoon hulppealla Metro Areenalla.

Seagulls on voittanut kauden aikaisemmat kolme kohtaamista, mutta ottelut ovat olleet hyvin tasaisia ja keskiarvona eroksi on muodostunut kahdeksan pistettä. Seagulls pelaa runkosarjan voitosta ja Kouvot pääsystä kevään pudotuspeleihin, joten molemmilla on rutkasti pelissä runkosarjan viimeisessä keskinäisessä ottelussa.

– Meillä on meneillään kova viikko. Eilen (keskiviikkona) pelasimme täyden 40 minuutin matsin voitosta Joensuussa ja huomenna (perjantaina) matkustamme pääkaupunkiseudulle kohtaamaan sarjakärki Seagullsin. Tässä on kaksi mahdollisuutta lähestyä tätä matsia. Voimme valitella raskasta ohjelmaa ja tuntea olomme väsyneeksi tai sitten voimme ottaa tämän erinomaisena haasteena, joka mahdollistaa kasvumme joukkueena uudelle tasolle. Joukkueessamme on nyt positiivinen fiilis, vaikka voitot ovat olleet tiukassa. Luottamus on kovaa, että menemme jokaisessa tapahtumassa eteenpäin. Tämän tason haasteeseen meidän tulee pystyä vastaamaan, mikäli haluamme kautemme jatkuvan yhtään pidemmälle huhtikuulla, mihin vakaasti uskomme. Toivottavasti saamme fanejamme sankoin joukoin taaksemme Kouvolasta ja onnistumme tekemään tästä erityisen tapahtuman, Kouvojen päävalmentaja Pieti Poikola pohtii seuran sivuilla.

Kouvot pääsee perjantain otteluun täydellä kokoonpanollaan.