Cleveland tykitti huiman NBA-ennätyksen – katso upeimmat suoritukset

Cleveland järjesti melkoisen heittosirkuksen viime yönä ja tekaisi samalla uuden NBA-ennätyksen. Russell Westbrook oli jälleen yön pisteykkönen.

Cleveland täräytti peräti 25 kolmen pisteen heittoa sisään, kun se voitti Atlantan vieraissa. Kyseessä on samalla NBA:n uusi kolmen pisteen heittojen määrän ennätys. Eniten kolmosia upotti LeBron James (38/13/8), joka pudotti viivan takaa kuudesti pallon kuppiin. Kyrie Irving (43/2/9) saalisti kuitenkin suuremman kokonaispistepotin. Atlantalta Tim Hardaway Junior iski taululle 36 pistettä. Westbrook jäi tällä kertaa syötön päähän tripla-tuplasta (48/17/9), kun Oklahoma City hävisi Phoenixille.

Philadelphia voitti kotonaan niukasti New Yorkin ja Toronto haki vierasvoiton Washingtonista DeMar DeRozanin 32 pisteen johtamana. John Wall oli Washingtonin ykkönen 30 pisteellä. Orlando voitti kotonaan Miamin ja kotivoittoon ylsi myös Milwaukee, joka kaatoi Clippersin. Dallas piti pintansa kotikentällään Memphisiä vastaan, vaikka Mike Conley heitti 30 pistettä ja Utahin George Hill siivitti 34 pisteellään joukkueensa voittoon Brooklynistä. Kawhi Leonard (31) pysäytti New Orleansin tornit Anthony Davisin (29/9) ja DeMarcus Cousinsin (19/23) eikä Boston antanut Lakersille mahdollisuuksia, kun se haki Los Angelesista vierasvoiton.

Katso viime yön upeimmat donkit ja hienoimmat pelit yläpuolen videosta.

NBA:n viime yön tulokset:
Philadelphia-New York 105-102
Washington-Toronto 106-114
Orlando-Miami 110-99
Atlanta-Cleveland 130-135
Milwaukee-Clippers 112-101
Dallas-Memphis 104-100
Utah-Brooklyn 112-97
Phoenix-Oklahoma City 118-111
New Orleans-San Antonio 98-101
Lakers-Boston 95-115


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.