Karhu (20 voittoa/11 tappiota) haki keskiviikkona kauden seitsemännen vierasvoiton Kotkasta. Vaikka kapteeni Bojan Sarcevic on edelleen sivussa, joukkueen hyökkäyspeli toimi erinomaisesti. Pallon liike oli loistavaa ja pelaajien liike toi Karhulle hyviä heittopaikkoja. Menetyksiä tuli 15 kappaletta, mutta niitä pystyttiin karsimaan pelin kuluessa. Devonne Giles pelasi erinomaisesti parin huilatun ottelun jälkeen ja saattaa jatkaa pelaavassa kokoonpanossa. Edellisessä kotiottelussa Karhu kärsi vasta kauden toisen tappion, kun Seagulls haki sarjapisteet karhuluolasta 88–89. Seagulls on ainoa joukkue, joka on Kauhajoella kauden aikana voittanut. Karhu on lähes varmistanut paikkansa kärkinelikossa, joka tietäisi kotietua ensimmäiselle kierrokselle. Pieniä mahdollisuuksia on vielä nousta nelospaikalta ylöspäin, mutta siihen tarvitaan sekä muiden joukkueiden apua että voittoja omista otteluista.

BC Nokia (13/17) on kaksi voittoa Kobria perässä. Kobrat ovat sarjataulukon viidentenä ja nokialaiset löytyvät sijalta kuusi. Takana taulukossa ovat Kouvot yhden voiton päässä ja KTP on jäänyt Nokiasta kaksi voittoa. Nokia on lähes varmistanut paikkansa pudotuspeleihin, mutta muutamaa voittoa joukkue vielä tarvitsee. Viimeisistä viidestä pelistä Nokia on voittanut kolme ja 10 edellisestä pelistä voittoja on tullut viisi kappaletta.

– Alla hyvä vierasvoitto Kotkasta ja jälleen hieno palata kotisaliin, loistavien fanien eteen. Hyökkäyspeli toimi KTP:tä vastaan hyvin, mutta puolustuspäässä löytyy pientä parannettavaa. Keskitymme edelleen pallon liikkeeseen, jotta saamme hyviä heittopaikkoja. Levypallopeli tärkeässä roolissa, jotta saamme hidastettua Nokian peliä. Nokia tähyää varmasti sekä eteen- että taaksepäin sarjataulukossa, jotta playoff-asetelmat olisivat heille mahdollisimman suotuisat. Tämä tietää sitä, että he tulevat varmasti todella kovaa illan ottelussa. Meidän on oltava valmiita Nokian puolustusmuutoksiin sekä heidän erittäin hyvään transition-pelaamiseen, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen kertoo seuran sivuilla.