OKC-tähti teki tripla-tuplallaan historiaa, Golden Statelle jälleen tappio – katso yön upeimmat suoritukset

Russell Westbrook merkkautti viime yönä kauden 32 tripla-tuplansa. Westbrookin lisäksi yön tähtiin lukeutuivat muun muassa hurjassa iskussa ollut Anthony Davis sekä John Wall.

Westbrook saalisti jälleen tripla-tuplan (33/11/14) nostaen kauden tripla-tuplien kokonaismäärän 32. Samalla hän ohitti yhden kauden aikana tehtyjen tripla-tuplien määrässä Wilt Chamberlainin ja on nyt tilastossa kakkosena. Tilaston ykköspaikkaa pitää hallussaan Oscar Robertson, joka merkkautti kaudella 1961-62 peräti 41 tripla-tuplaa. Oklahoma City voitti ottelussa Utahin. New Orleans kukisti jatkoajalla Charlotten ja 24-vuotispäiviään juhlinut Davis mellasti 46 pistettä ja 21 levypalloa. Wall upotti 39 pistettä, kun Washington kukisti jatkoajalla Portlandin. Portlandin tehokkain oli 34 pistettä heittänyt CJ McCollum. Phoenixin Devin Booker upotti 36 pistettä Phoenixin voittaessa niukasti Dallasin. Karl-Anthony Townsin 35 pistettä eivät sen sijaan riittäneet Minnesotalle voittoon Milwaukeesta.

Golden State ja San Antonio kohtasivat varsin varamiehisillä joukkueilla ja San Antonio vei ottelusta lopulta selvän voiton. Golden Staten tähtien Stephen Curryn ja Klay Thompsonin ollessa sivussa Ian Clark nousi isoon rooliin 36 pisteellä, mutta se oli joukkueelle laiha lohtu.

Chris Paul upotti 30 pistettä, kun Clippers voitti Philadelphian ja Detroit voitti kotonaan New Yorkin. LeBron James merkkautti jälleen tripla-tuplan (24/12/13), kun Cleveland voitti Orlandon. Miami otti tärleän voiton Torontosta eikä Atlanta antanut Memphisille mahdollisuuksia. Sacramento joutui sen sijaan tunnustamaan Denverin paremmakseen.

Katso NBA:n viime yön upeimmat donkit ja pelit yläpuolen videosta.

NBA:n viime yön tulokset:
Oklahoma City-Utah 112-104
Clippers-Philadelphia 112-100
Detroit-New York 112-91
Charlotte-New Orleans 122-125
Orlando-Cleveland 104-116
Milwaukee-Minnesota 102-95
Miami-Toronto 104-89
San Antonio-Golden State 107-85
Memphis-Atlanta 90-107
Dallas-Phoenix 98-100
Portland-Washington 124-125
Sacramento-Denver 92-105


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!