Daniel Janssonin Weissenhorn Youngstars aloitti Saksan ProB:n pudotuspelit voitolla. Muuten voitot olivatkin tiukemmassa suomalaisten joukkueille.

Youngstars voitti kotikentällään SC Rist Wedelin selvästi 81-66 (44-36) ja otti näin otteluparin ensimmäisen voiton. Kahdella voitolla pääsee jatkoon.

Romanian liigassa Jukka Toijalan Steaua Bukarest hävisi vieraskentällä Oradealle 72-80 (45-38). Steaua on kuuden joukkueen ylemässä jatkolohkossa kolmantena.

Tshekin liigassa Alexander Madsenin USK Praha piti sarjaa hallitsevaa Nymburkia tiukoilla, mutta Nymburk nousi vahvan viimeisen neljänneksen (27-10) turvin 81-71 (39-40)-voittoon. Madsen pelasi 19 minuuttia ja heitti kuusi pistettä. Tilastoihin merkattiin lisäksi kolme levypalloa, torjunta ja yksi riisto. USK Praha on kuuden joukkueen ylemmässä loppusarjassa neljäntenä.

Kreikan liigassa Roope Ahosen Kolossos hävisi vieraskentällä Kymille 64-74 (36-43). Ahonen urakoi päälle 24 minuuttia tilastoiden kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Kolossos on sarjassa nyt kuudentena.

Ranskassa ProB-liigassa Antti Kanervon ja Matti Nuutisen Chorale de Roanne koki jo neljännen peräkkäisen tappionsa, kun se hävisi Nantesille 73-77 (34-35). Nuutinen kasasi 13 minuutissa kahden pisteen, yhden levypallon ja yhden riiston tilastorivin. Kanervo puolestaan heitti kuusi pistettä 14 minuutin aikana. Roanne on pudonnut sarjassa nyt sijalle 14.