Kouvot selätti Näädät Mansikka-aholla – ”Selvästi parempi joukkue voitti”

BC Nokia hävisi Kouvolan Kouvoille Mansikka-ahon urheiluhallissa perjantai-iltana loppulukemin 78-64 (32-28). BC Nokian päävalmentaja Ville Tuominen myönsi, että Kouvot oli kotikentällään liian kova pala purtavaksi.

Tuominen antoi tunnustusta kotijoukkueelle.

– Selvästi parempi joukkue voitti. Kouvoilta löytyi tänään effortia ja he ottivat kymmenen hyökkäyslevypalloa ensimmäisellä puoliajalla. Kouvot tuli jokaiseen tilanteeseen kovempaa ja he aloittivat pienemmällä viisikolla, jolla intensiteetti nousi ylös, Tuominen pohti Nokian sivuilla.

– Toisella puoliajalla Kouvojen nopeajalkaiset Hirvonen ja Appleby voittivat 1 vs. 1 -tilanteita. Joudumme auttamaan liian syvältä ja sitä kautta muun muassa Bucklesille aukesi kolmen pisteen heittopaikkoja. Me yritimme itse mennä korin alle, mutta emme saaneet korin alta haluamiamme asioita. Ottelun lopun hävisimme omaa huonouttamme.