Clevelandin tähtitrio heitti yli 100 pistettä – katso yön upeimmat suoritukset

Cleveland palasi voittojen tielle tähtikolmikkonsa johdolla viime yönä. Portlandin Damian Lillard oli yön ykköspyssy.

Clevelandin päävalmentaja Tyrone Lue sai osakseen kritiikkiä, kun hän huilautti tähtiään LeBron Jamesia, Kyrie Irvingiä ja Kevin Lovea Clippersiä vastaan kansallisessa TV-ottelussa. Kolmikko palasi tehokkaana, kun he viimeistelivät yhteensä 101 pistettä (Irving 46, James 34, Love 21), kun Cleveland voitti Lakersin. D’Angelo Russelin piste-ennätys (40) oli Lakersille laiha lohtu. Damian Lillard upotti 49 pistettä, kun Portland voitti vieraissa Miamin. San Antonio palasi voittojen tielle voittamalla kotonaan Sacramenton.

Philadelphia otti maukkaan voiton kaataessaan Bostonin eikä Toronto antanut Indianalle mahdollisuuksia. New Orleans jyräsi Minnesotan yli, vaikka Minnesotan Karl-Anthony Towns merkkautti mukavasti 33 pistettä. Andre Drummond (18/18) ja Aron Baynes (13/17) kahmivat yhteensä 35 levypalloa Detroitini voittaessa Phoenixin. Dallas jätti Brooklynin vaille mahdollisuuksia.

Katso viime yön komeimmat donkit ja hienoimmat pelit yläpuolen videosta.

NBA:n viime yön tulokset:
Philadelphia-Boston 105-99
Detroit-Phoenix 112-95
New Orleans-Minnesota 123-109
Toronto-Indiana 116-91
Miami-Portland 104-115
San Antonio-Sacramento 118-102
Lakers-Cleveland 120-125