Boston Celtics juhli keväällä 2008 NBA-mestaruutta. Sen kunniaksi Rajon Rondo on järjestämässä ensi vuonna joukkueen jäsenille kymmenvuotisjuhlat.

Juhlien kutsulistalta puuttuu kuitenkin yksi nimi, sillä Ray Allen ei ole yllättäen kutsuttujen joukossa. Allenin sivuuttamisen juuret ovat vuoden 2012 tapahtumissa, kun Allen siirtyi Bostonista sen sen ajan verivihollisen Miamin rivehin.

– Kysyin asiasta muutamalta kaverilta ja sain vastaukseksi kielteisen päänpudistuksen, Rondo kertoo The Undefeatedin haastattelussa.

– Se ei ollut hyvä ero eikä se ollut paras mahdollinen asia, joka meille joukkueena olisi voinut tapahtua. Olimme sodassa heidän (Miami) kanssa. Liittyäkseen vihollisen riveihin on ennenkuulumatonta urheilussa. No, ei ehkä niin ennenkuulumatonta. Nykyään se on varsin yleistä, Rondo tarinoi.

– Sillä ajatusmaailmalla mikä meillä oli ja keitä meidän joukkueessa oli, et tekisi mitään tuollaista, Rondo jatkaa.