Pyrintö matkustaa keskiviikkona BC Nokian vieraaksi Pirkanmaan paikalliskamppailussa. Runkosarjan lähestyessä loppuaan panokset alkavat huipussaan.

Pyrinnöllä on jäljellä kaksi ottelua, niistä ensimmäinen nyt keskiviikkona Nokialla. Lopputuloksen merkitys on suuri: Pyrintö taistelee viimeisestä pudotuspelipaikasta KTP:n kanssa ja tarvitsee yhden voiton enemmän kuin kotkalaiset, sillä tasapisteissä KTP pysyy edellä. Kotka taas saa vieraakseen Kobrat, josta kotkalaiset tarvitsevat voittoa, sillä sen kaksi viimeistä vastustajaa ovat kivikovat Kataja ja Seagulls joilla molemmilla riittää panosta taistellessaan runkosarjan voitosta. Pyrinnön viimeinen peli pelataan Uudessakaupungissa.

– Äärimmäisen tärkeä paikallisottelu molemmille joukkueille. Nokia on pelannut viime otteluissa parhaimmillaan huikealla tasolla ja heidän pelaajamateriaalinsa laajuus on päässyt tällöin esiin. Varmasti kiihkeä ja tasaväkinen kamppailu on edessä. Viimeksi paremmuuden ratkaisemiseksi tarvittiin jatkoaika ja en ihmettelisi, vaikka näin olisi myös tällä kertaa, Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen ennakoi Pyrinnön sivuilla.