PuHu Juniorit otti toisen voiton Kristika Turusta miesten I divisioona B:n finaaleissa tiistaina tiukan taistelun jälkeen. Joukkue tarvitsee mestaruuteen enää yhden voiton.

PuHu Juniorit otti taisteluvoiton Kristika Turusta tiistai-iltana Turussa lukemin 78–72 (37–34). Joukkue johtaa miesten I divisioona B:n finaalisarjaa voitoin 2–0 ja on enää yhden voiton päässä mestaruudesta ja sarjanoususta I divisioona A:an. Tiistai-illan koitoksen tiukkuudesta kertoo se, että joukkueet tasasivat avausjakson sekä viimeisen neljänneksen pisteet tasan. PuHu pääsi kuitenkin toisella ja kolmannella jaksolla hienoisesti kuskin paikalle, mikä ratkaisi ottelun voiton vantaalaisille.

PuHu Juniorien paras pistemies oli tiistaina Eero Lehtinen, joka varmisti toisen finaalivoiton joukkueelleen vapaaheittoviivalta. Lehtinen pussitti 28 pistettä ja nappasi 9 levypalloa. Myös Jarkko Aho (19 / 6) ja joukkueen levypallokuningas Pyry Rainamaa (14 / 14 / 3) olivat vireessä tiistaina.

Kristika Turun paras pistemies oli Eero Innamaa 26 pisteellä, 7 levypallolla ja 4 syötöllä. Myös Mikael Laihosen (18 / 18 / 3) heitto- ja levypallopeli oli pirteää tiistaina.

Ottelusarja on katkolla PuHu Junioreille. Seuraava finaaliottelu pelataan torstaina 23.3. kello 18.30 Martinlaakson koululla.