Petteri Koponen ja Sasu Salin pääsivät viettämään melkoisia murskajaisia Espanjan liigassa. Erik Murphy, Lassi Tuovi ja Anton Mirolybov juhlistivat myös tärkeitä voittoja.

Espanjan liigassa Koposen Barcelona otti 102-65 (43-21)-voiton Andorrasta. Koponen tilastoi noin 19 minuutissa kahdeksan pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Barcelona on sarjassa neljäntenä, mutta voiton päässä kärkisijasta.
Ottelutilastot

Gran Canaria takoi Zaragozan tylysti parketin pintaan 102-57 (53-26)-voitolla. Salin pelasi 15 minuuttia heittäen viisi pistettä ja otti kaksi levypalloa. Voitto oli Gran Canarialle jo seitsemäs peräkkäin ACB-liigassa. Gran Canaria on sarjassa kuudentena.
Ottelutilastot

Jamar Wilson käytti taas peliminuuttinsa tehokkaasti, kun hän upotti yhdeksän pistettä 12 minuutissa Baskoniaa vastaan, mutta se ei riittänyt Estudiantesille voittoon. Baskonia haki vieraspisteet Madridista 76-70 (34-28)-voitolla. Wilson kartutti tilastojaan lisäksi kahdella levypallolla ja yhdellä syötöllä. Estudiantes on sarjassa 12. ja matkaa pudotuspelirajaan on kaksi voittoa.
Ottelutilastot

Ranskan ProA-liigassa Tuovin ja Murphyn SIG Strasbourg voitti kotonaan selvästi Chalon/Saonen 84-60 (32-26). Murphy kasasi 18 minuutissa seitsemän pistettä, kolme levypalloa, yhden syötön ja yhden riiston. Voitolla Strasbourg nousi sarjassa viidenneksi.
Ottelutilastot

Saksan ProB-liigan karsintasarjassa sarjapaikastaan taisteleva Mirolybovin Uni-Riesen Leipzig otti elintärkeän voiton kaataessaan Rhöndorfin 82-75 (39-37). Leipzig on neljän joukkueen karsintasarjassa nyt kolmantena voiton päässä sarjapaikkansa pitämisestä.
Ottelutilastot