Shawn Huff oli vahvassa vireessä heittämällä 16 pistettä, kun Skyliners otti voiton Saksan Bundesliigassa. Jamar Wilsonin Estudiantes piti pudotuspelihaaveensa elossa Espanjan ACB-liigassa voittamalla Manresan.

Huffin ja Gordon Herbertin Frankfurt Skyliners kukisti kotikentällään Jenan 69-61 (25-39). Huff palasi joukkueen kokoonpanoon tehokkaasti ollen joukkueensa paras pistemies 16 pisteellä. Lisäksi Huff sai tililleen neljä levypalloa ja kaksi riistoa. Skylinersilla on vielä ohuet mahdollisuudet pudotuspeleihin, mutta se vaatisi murskavoittoja kahdesta jäljellä olevasta pelistä sekä Ludwigsburgin ja Giessenin selviä tappioita omissa otteluissaan.
Ottelutilastot

Saksan ProB-liigassa Daniel Janssonin valmentama Weissenhorn Youngstars hävisi välieräottelussa AstroStars Bochumille niukasti 79-83 (47-35). Otteluvoitot ovat nyt tasan 1-1.
Ottelutilastot

Estudiantes kukisti kotonaan Manresan 95-90 (45-44). Wilson tilastoi vartissa neljä pistettä, kaksi levypalloa ja kolme syöttöä. Estudiantes on sarjassa kymmenentenä kahden voiton päässä pudotuspelipaikasta, kun sillä on viisi peliä jäljellä.
Ottelutilastot

Petteri Koposen Barcelona koki 59-76 (29-35)-vierastappion Valencialle. Koponen pelasi 23 minuuttia heittäen viisi pistettä. Tilastoihin kirjattiin myös kaksi levypalloa ja kolme syöttöä. Barcelona on sarjassa kuudentena, mutta eroa kärkipaikkaan on kahden voiton verran.
Ottelutilastot