Aleksi Valavuori on löytänyt uuden mielenkiintoisen työhaasteen, kun hän aloittaa slovenialaisyhtiö BDR Sportsin palveluksessa.

Valavuori toimi viimeksi Espoo Unitedin koripallojoukkueen managerina, mutta sai lähteä pestistä läheteltyään homovastaisia tviittejä. BDR Sports on urheilijoiden manageritoimisto ja Valavuori aloittaa uudet työt innolla.

– Kauan siinä taas meni… Ajattelin vaan nauttia ja seurata korista vähän sivummalta… joopa joo. Tuli jokunen aikaa sitten Sloveniasta niin hieno yhteydenotto, että taas mennään full speed. Tämä on yksi taiteenala, jota eniten urheilussa rakastan. Nähdä pelaajien kehittyvän, saavan mahdollisuuksia edetä urallaan ja samalla auttaa seuroja rakentamaan parempia joukkueita. Oma ykkösohjenuorani joukkueen rakentamisessa on ollut aina hyvin simppeli: Ensin tulee ihminen, sitten pelaaja. Kun signaat ennen kaikkea hyviä ihmisiä, saat saumattomasti yhteisen tavoitteen eteen töitä tekevän joukkueen, jonka kanssa on huomattavasti helpompaa painella päätyyn asti, Valavuori kirjoittaa Facebook-sivuillaan.