Menneen kauden Saksan ProA-liigan Crailsheim Merlinsissä pelannut Tuukka Kotti pohtii missä ura jatkuu tulevaisuudessa. Kotilla on sopimuksessaan optio ensi kaudesta, mutta myös pelaaminen muualla on mahdollista.

Kotti siirtyi viime kesänä joukkueeseen ja viihtyi sekä seurassa että maassa erinomaisesti. Pelillisesti kausi meni pudotuspelejä lukuun ottamatta hyvin.

– Tämä oli hieno kokemus ja pelasimme mahtavan runkosarjan. Minulla oli pieni loukkaantuminen kesken kauden, mutta muuten olen erittäin tyytyväinen. Pelasimme runkosarjassa koko ajan nousujohteisesti, mutta se ei ikävä kyllä kantanut loppuun asti. Itselläni ei ole muuten mitään valittamista. Hienoja pelejä, upeita tapahtumia ja tämä oli hieno liiga pelata, kauden keskiarvoikseen 9,6 pistettä, 5,9 levypalloa ja 1,6 syöttöä tilastoinut Kotti hehkuttaa Koripalloliiton tiedotteessa.

Kotilla on sopimuksessaan optio ensi kaudesta, mutta hän aikoo kartoittaa myös vaihtoehtoja.

– Nyt tässä on pistetty pariksi päiväksi kroppa ja aivot narikkaan ja huilattu vähän. Hiljalleen aletaan pohtia mitä tehdään ensi kauden suhteen. Kovasti kiinnostaisi jäädä, sillä nyt tuntuu siltä, että homma jäi vähän kesken. Täytyy kartoittaa mitä muita vaihtoehtoja on ja seuraavina viikkoina päätöksiä varmasti tehdään.

– Vielä ei ole mitään muita vaihtoehtoja ja tässä lähdetään tyhjältä pöydältä. Olemme viihtyneet täällä hyvin ja on aika todennäköistä, että jäämme tänne.

Merlinsin päävalmentaja Tuomas Iisalon sopimus jatkuu ensi kauteen ja se painaa myös Kotin vaa’assa, kun päätöksenteon aika on.

– Se on luonnollisesti tärkeä juttu ja iso osa miksi täällä on ollut hyvä olla. Kun on tuttu ja hyvä valmentaja, niin se helpottaa asioita.