Susijengin kapteeni Shawn Huffin kausi Saksan Bundesliigassa tuli päätökseen lauantaina. Espanjan liigassa Petteri Koposen Barcelona otti voiton ja paranteli asemiaan sarjassa.

Huffin ja Gordon Herbertin kausi Frankfurk Skylinersin kanssa päättyi lauantaina komeasti, kun joukkue kaatoi kotikentällään ALBA Berliinin 83-71 (36-34). Huff urakoi kentällä reilut 25 minuuttia ja upotti sinä aikana viisi pistettä ja otti neljä levypalloa. Huff aloitti kautensa Ranskan ProA-liigan Le Portelissa, mutta siirtyi tammikuussa Skylinersiin. Huff tilastoi Bundesliigassa kauden keskiarvoikseen 10,7 pistettä ja 3,1 levypalloa ottelua kohden. Skyliners sijoittui sarjassa kymmenenneksi.
Ottelutilastot

Espanjan ACB-liigassa Barcelona otti toisen peräkkäisen voittonsa, kun se haki pisteet Real Betisin vieraana 89-72 (50-38)-voitolla. Eezy Basket –katukoristapahtuman kummina toimiva Koponen pelasi 16 minuuttia ja kirjasi tilastoihin neljä pistettä, kaksi levypalloa ja kolme syöttöä. Barcelona on sarjassa tällä hetkellä kolmantena.

Anton Odabasi ei ollut Trabzonsporin kokoonpanossa, kun Trabzonspor hävisi Turkin liigan ottelussa Besiktasin vieraana 62-92 (32-47). Besiktas on sarjassa 14.

Ranskan ProB-liigassa Matti Nuutisen ja Antti Kanervon edustama Roanne hävisi vieraskentällä Lillelle 58-74 (29-42). Nuutinen taisteli kentällä 24 minuuttia kasaten viisi pistettä, kaksi levypalloa, yhden syötön ja yhden riiston. Kanervo paranteli alaraajavammaansa eikä ollut kokoonpanossa.