Pyrintö julkisti Antero Lehdon, Petri Heinosen ja Joonas Cavénin jatkosopimukset.

Lehdon ja Heinosen sopimukset ovat kaksivuotisia, Cavenin sopimus kattaa ensi kauden.

Aiemmin Pyrintö on julkistanut jo Topias Palmin jatkosopimuksen.

– Meillä on ensi kaudelle kilpailukykyinen runko kasassa, jossa on sopivassa suhteessa nuoruutta ja kokemusta, toteaa Lehto Pyrinnön sivuilla.

– Hyvillä jenkeillä höystettynä voimme tavoitella ihan mitä vaan.

Pyrinnön joukkueen rakennus otti myös jättiharppauksen eteenpäin, kun valmennuskolmikoksi nimettiin Sami Toiviainen, Ilpo Rantanen ja Juri Heinämäki.

– On myös hienoa, että saamme noin meritoituneet valmentajat, jotka pystyvät auttamaan meitä joukkueena sekä kehittymään yksilöinä. Etenkin nuorille pelaajillemme on erittäin tärkeää, että valmentajat auttavat heitä seuraavalle tasolle, kohti kansainvälisiä kenttiä, sanoo Lehto.

Jatkosopimukset ovat myös päävalmentaja Toiviaisen toiveiden mukaisia.

– Joukkueen kasaaminen on hyvässä mallissa. Katsomme vielä kaikessa rauhassa yhdessä muun valmennusjohdon sekä seurajohdon kanssa mitä vielä tarvitsemme tulevan kauden joukkueeseen, Toiviainen.

– Pyrinnössä on se hieno asia, että meillä on tarjota myös nuorille pelaajille hieno polku aina Korisliiga-tasolle asti. Divarijoukkue antaa erinomaisen mahdollisuuden pelata hyvää sarjaa ja kehittyä kohti liigapelaajaa. Treenivahvuudessa meillä tuleekin olemaan useampi nuori pelaaja, jotka haastavat meidän kokeneempia pelaajia päivittäin, myhäilee Toiviainen.