Eezy Basket -katukoristurnaus pelataan jälleen elokuussa, tänä vuonna 19.-20. elokuuta.

Eezy Basket on nimensä mukaisesti rento katukoripallotapahtuma Mäntymäen kentällä Töölössä, Helsingin sydämessä. Susijengin ykkösmies, elokuussa koripallon koti-EM-kisoihin valmistautuva Petteri Koponen, toimii tulevanakin kesänä turnauksen kummina.

Turnauksessa nähdään hyvin erilaisia joukkueita: Koposen kaltaisia huippupelaajia, julkkistiimejä, höntsäporukoita – ja erityisen tärkeässä roolissa olevat junioripelaajat, joista kaikille löytyy oma sarjansa. Tärkeintä on rento pelifiilis, ja tunnelmaa tapahtumassa luovat mm. juontaja ja DJ.

Eezy Basket on voittoa tavoittelematon turnaus. Kaikki ilmoittautumismaksut tilitetään Koripalloliitolle, joka jakaa rahat vähävaraisten lasten ja nuorten koripalloharrastuksen tukemiseen.

Laskutuspalvelua tarjoavalle Eezylle päätös katukoristurnauksesta numero 2 syntyi jo ensimmäisen turnauksen aikana.

– Vettä tuli taivaalta viikonlopun aikana tolkuton määrä, mutta siitä huolimatta pelaajien peli-ilo ja -into pysyivät upean korkealla. Saimme paljon kiittävää palautetta ja totta kai myös parannusehdotuksia, joita tulemme tietysti toteuttamaan. Myös paremmasta säästä on laitettu tilaus sisään, kertoo Saija Hellsten Eezyn markkinoinnista hymyillen.

Petteri Koposen ennakkotervehdys vuoden 2017 Eezy Basketiin on katsottavissa täältä.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on käynnistynyt osoitteessa http://www.eezybasket.fi.