Kouvot on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen 19-vuotiaan takamiehen Severi Kaukiaisen kanssa.

Peli-Karhujen kasvatti on pelannut KTP-Basketin riveissä niin A-poikien SM-sarjaa (56 ottelua), 1 divisioona B:tä (25) kuin Korisliigaakin (24). 185-senttinen takamies pelasi viime kaudella Korisliigassa 21 ottelua vajaan 10 minuutin keskiarvolla. Kaukiainen on pelannut urallaan yhteensä 42 nuorten maaottelua. Kouvoissa Kaukiainen tullaan näkemään sekä miesten edustusjoukkueen että Korikouvojen paidassa.

Kaukiainen on innoissaan uransa ensimmäisen ammattilaissopimuksensa varmistuttua.

– Kahden vuoden sopimus on henkilökohtaisesti todella kova juttu, koska nyt voin alkaa tekemään töitä vähän pidemmällä tähtäimellä. Tämä sopimus on ensimmäinen askel kohti tavoitettani pelata koripalloa ammattilaisena. Tulevien kausien aikana minulla on nyt todella hyvä mahdollisuus panostaa täysillä koripalloon ja kehittyä pelaajana, sillä Kouvolassa valmennus ja puitteet ovat huippuluokkaa. Tulen Kouvolaan ja Kouvoihin todella hyvillä fiiliksillä.

Severi Kaukiaisen lisäksi Kouvoilla on kaudelle 2017-2018 pelaajasopimukset Ville Kauniston, Wayne Bernardin, James Sinclairin, Tuomas Hirvosen, Arttu Saarijärven, Teemu Knihtisen ja Valtteri Leinon kanssa.