Korisliigassa pelaava Kauhajoen Karhu on sopinut kolmen seuran oman kasvatin kanssa jatkosopimukset. Jussi Myllyniemi, Valtteri Pihlajamäki ja Perttu Salmi jatkavat oranssipaidoissa.

Pihlajamäki suorittaa parhaillaan varusmiespalvelusta ja myös Salmi astuu palvelukseen heinäkuussa. Myllyniemi pelaa Karhun Korisliigamiehistön lisäksi Karhun ja Kobrien A-poikajoukkueessa, joka lähtee syksyn karsinnoissa tavoittelemaan paikkaa valtakunnallisista sarjoista.

Karhun päävalmentaja Jussi Laakso on tyytyväinen nuorten pelimiesten jatkosta.

– Hienoa, kun meillä on ringissä kolme seuran omaa kasvattia, Laakso kertoo Karhun sivuilla.

– Kaikki kolme ovat kehittyneet vuosi vuodelta ja heidän panos treeneissä on erityisen tärkeä, sillä heidän avullaan saamme laadukkaita treenejä. Tavoitteena on myös pelivastuun kehittäminen. Kuten muidenkin pelaajien kanssa, tulemme panostamaan yhä enemmän fysiikkatreeneihin, josta varmasti näemme kaikkien osalta tuloksia syksyllä, Laakso avaa harjoittelun painopisteitä seuran sivuilla.

Kolmikon lisäksi Karhulla on nyt sopimukset Bojan Sarcevicin, Juho Lehtorannan, Samuli Vanttajan ja Joonas Lehtorannan kanssa. Jenkkirintamalla tuntosarvet ovat koko ajan pitkällä ja sopimustarjouksia päästään varmasti kohta tekemään. Karhulla on myös lähes valmiina yksi pelaajasopimus kotimaisella osastolla ja sen julkistus tulee vielä tällä viikolla.