NBA-tähdet johdattavat Liettuan kovaa EM-ehdokasryhmää

Yksi tulevien EM-kisojen suurimmista mestarisuosikeista Liettua on nimennyt 18 pelaajan EM-ehdokasryhmänsä.

Liettua saa jälleen jalkeille kivikovan ryhmän, jota tähdittävät useat NBA-pelaajat sekä kovissa eurooppalaissarjoissa pelaavat nimet. Liettuan ehdokkaista löytyvät muun muassa Toronton Jonas Valanciunas, Oklahoma Cityn Domantas Sabonis, New Yorkin Mindaugas Kuzminskas sekä New Orleansin Donatas Motiejunas. Lisäksi muun muassa Zaragozan Adas Juskevicius, Milanon Mantas Kalnietis sekä Real Madridin Jonas Maciulis ovat mukana. Paulius Jankunas on sen sijaan päättänyt jättää kisat väliin levätäkseen eikä Renaldas Seibutisia nähdä kisoissa.

Liettuan EM-ehdokasryhmä:
Deividas Gailius, Martynas Gecevicius, Rokas Giedraitis, Mindaugas Girdziunas, Marius Grigonis, Arturas Gudaitis, Adas Juskevicius, Evaldas Kairys, Mantas Kalnietis, Mindaugas Kuzminskas, Lukas Lekavicius, Jonas Maciulis, Arturas Milaknis, Donatas Motiejunas, Domantas Sabonis, Martynas Sajus, Edgaras Ulanovas, Jonas Valanciunas