© Kuva: Getty Images

Jättiyllätys – Boston kauppasi ykkösvarausoikeutensa pois

NBA:n varaustilaisuus käydään ensi viikolla ja spekulaatiot käyvät kuumana. Yksi yllätyskäänne nähtiin, kun ensimmäisen varausoikeuden saanut Boston Celtics on kaupannut vuoron Philadelphia 76ersille.

Philadelphia oli alun perin kolmannella varausvuorolla, mutta vaihtoi Bostonin kanssa päikseen. Lisäksi Boston sai kaupassa vähintään yhden Philadelphian ensi vuoden ensimmäisen kierroksen varausoikeuksista. Philadelphia haluaa vaihtokaupalla varmistaa ykkösvaraukseksi povatun Markelle Fultzin saamisen joukkueeseen. Vaihtokaupalle lyödään sinetti maanantaina. Boston voi sen sijaan käyttää varausoikeuksia napatakseen jonkun ison tähden riveihinsä. Boston on jo aiemmin havitellut Chicago Bullsin Jimmy Butleria, mutta toivelistalla ovat ainakin Utahin Gordon Hayward sekä Clippersin Blake Griffin.