BC Nokia ry valitsi kesäkuun kokouksessaan seuralle toiminnanjohtajaksi 31-vuotiaan Henri Hirvikosken. Hirvikoski aloittaa tehtävässään 1.9.2017 seuratyöntekijän tehtävät jättävän Kari Hinkkasen tilalla.

Hirvikoski on seuran oma kasvatti, joka on pelannut ansiokkaan uran Korisliigassa. Pelaaminen jatkuu edelleen ainakin yhden kauden verran, mutta samalla Hirvikoski aloittaa osa-aikaisena toiminnanjohtajana BC Nokia ry:n palveluksessa.

– Haimme seuran vapaaehtoistoimijoille johtajaa ,jolla on kykyä nähdä toiminnan ytimeen; lapsiin ja nuoriin. Haluamme tuottaa tulevaisuudessa uusia ja erilaisia mahdollisuuksia osallistua laadukkaaseen toimintaamme. Henri on kasvatustieteiden kandinaatti ja aloittaa maisterivaiheen opinnot ensi vuoden aikana. Meillä oli hyviä hakijoita, hienoa että tehtävä kiinnosti. Uskon, että teimme merkittävän satsauksen tulevaisuuteen tällä rekrytoinnilla, kertoo tyytyväinen seuran puheenjohtaja Marja Olli seuran Facebook-sivuilla

– Henkka on jo nyt esikuva monelle BC Nokialaiselle. Olemme äärimmäisen iloisia, että seuran tulevaisuutta aletaan rakentaa juuri Näätä-perheen kapteenin johdattamana, Olli jatkaa.