Yhtä EM-kilpailujen alkulohkoa isännöivä Romania on nimennyt 19 pelaajan ehdokasryhmän.

Päävalmentaja Marcel Tenter on aloittanut jo harjoitukset joukkueen kanssa. Ensimmäisessä vaiheessa on mukana 15 pelaajaa, jotka harjoittelevat kesäkuun loppuun saakka. Toiseen vaiheeseen tulevat mukaan lisäksi kokeneet Vlad Moldoveanu sekä Nandor Kuti kuten myös Emanuel Cate ja Bogdan Nicolescu. Romania yrittää vahvistaa joukkuettaan myös amerikkalaispelaajalla ja se prosessi on edelleen kesken.

Romanian EM-ehdokasryhmä:
Catalin Baciu, Octavian Popa Calota, Vlad Corpodean, Dragos Diculescu, Adrian Gutoaia, Andrei Mandache, Titus Nicoara, Alexandru Olah, Iulian Orbeanu, Radu Paliciuc, Catalin Petrisor, Bogdan Tibirna, Dan Tohatan, Rolland Torok, Adrian Tudor, Vlad Moldoveanu, Nandor Kuti, Emauel Cate ja Bogdan Nicolescu.

Romanian lohkossa pelaavat Espanja, Kroatia, Tshekki, Unkari ja Montenegro.