Seagulls kiinnitti kolme lupaavaa pelaajaa – ”Satsaus tulevaisuuteen”

Helsinki Seagulls on solminut kaksivuotiset sopimukset Jesper Granlundin, Sakari Laakson sekä jo viime kaudella Seagullsissa pelanneen Jyri Eboreimen kanssa.

Seagulls-johto on tyytyväinen syntyneisiin sopimuksiin.

– Näiden nuorten kanssa solmitut sopimukset ovat satsaus tulevaisuuteen ja tärkeässä roolissa joukkuetta rakennettaessa. Ne tukevat vahvasti pitkän tähtäimen tavoitettamme tarjota pääkaupunkiseudun seuroissa pelaaville junioreille mahdollisuus ammattimaiseen harjoitteluun ja pelipaikkaan Korisliigassa, kommentoi urheilutoimenjohtaja Toni Leppänen seuran tiedotteessa.

Myös molemmat valmentajat ovat tyytyväisiä sopimuksiin.

– Sakari harjoitteli jo viime kaudella joukkueemme kanssa. Hän pärjäsi harjoituksissa hyvin ja halusimme tarjota ”Sakelle” mahdollisuutta ammattimaiseen harjoitteluun myös täksi kaudeksi. Hän tulee pelaamaan HNMKY:n kanssa miesten 1DB- sarjaa ja taistelemaan minuuteista meidänkin joukkueessa. Sakke omaa hyvän pelikäsityksen ja mielestäni paljon käyttämätöntä potentiaalia, jota nyt lähdemme yhdessä jalostamaan, päävalmentaja Mikko Larkas kuvailee Laaksoa.

Larkas pitää Granlundia potentiaalisena pelaajana.

– Jälleen erittäin lupaava pelaaja Helsinki Rocksista. Jesper on lyönyt itsensä läpi nuorten maajoukkueisiin vasta 18-vuotiaana. Hän vakuutti meidän valmennusjohdon viime kauden otteillaan ja kun hänen valmentajansa Eero Nikkarinen vielä kehui miehen asennetta harjoitteluun, oli päätös rekrytoinnista lopulta erittäin helppo ja mieluisa. Jesperillä on kaikki mitä hyvältä pelaajalta vaaditaan: urheilullisuus, hyvä antropometria, heittotaito ja erittäin kova halu kehittyä. Hän tulee harjoittelemaan meidän kanssamme suurimman osan viikosta. Hyväksi todettu yhteistyö Helsinki Rocksin kanssa siis jatkuu. Jesper tulee pelaamaan A-poikien sarjaa Rocksin joukkueessa.

Larkas uskoo Eboreimen taistelevan tällä kaudella isommista minuuteista.

– Olen todella tyytyväinen Jyrin jatkosopimukseen. Jyrillä on takanaan erittäin hyvä ensimmäinen kausi Seagullsissa. Pelillisesti suurin vastuu tuli vielä HNMKY M1DB:ssä ja sama yhteistyö jatkuu tulevallekin kaudella. Tarkoitus on kuitenkin, että Jyri tulee kilpailemaan yhä enemmän peliajasta myös Korisliiga-parketilla. Kaksivuotinen sopimus antaa meille aikaa kehittää Jyriä suunnitelmallisesti. Näen hänet pelaajana, jolla on paljon potentiaalia kehittyä.

Petri Velling on niin ikään tyytyväinen sopimuksiin.

– Hienoa että saatiin kiinnitettyä nämä kolme nuorta pelaajaa meille. Kaikilla on halu kehittyä ja ottaa askeleita eteenpäin uralla.

Helsinki Seagullsilla on jo voimassa olevat sopimukset Alex Vaenerbergin, Timo Heinosen ja Ricky Waxlaxin kanssa.

Lähde: Seagullsin tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.