Kobrat on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen ensimmäisen amerikkalaispelaajan kanssa, kun tulevalla kaudella Lapualle suuntaa Terence Jennings.

208-senttinen Jennings kirjautti seniorikaudellaan Louisvillen yliopistosta tilastot 9,6 pistettä/5,2 levypalloa/1,9 torjuntaa ottelua kohden. Ensimmäisen ammattilaissopimuksen Jennings teki Belgiaan, jonka jälkeen tutuksi ovat tuulleet sekä Kiinan että Japanin koripalloparketit. Kolme kautta, viime kausi mukaan lukien, on Jennings pelannut D-liigaa, jossa parhaana kautena 13-14 syntyi tilastot 9,6/5,6/1,1s/1,4t ottelua kohden. Jennings viihtyy pelipaikoilla 4-5.

– Terence on vahva korinaluspelaaja molemmissa päissä kenttää ja osaa myös heittää. Hän omaa myös sellaisen taustan, että pystyy suojelemaan omaa joukkuetta. Terencellä on ollut sitkeä loukkaantuminen yläraajassa, joka on hankaloittanut pelaamista pidemmän aikaa, mutta on nyt täydessä pelikunnossa. Mielestäni Terence sopii meidän joukkueeseen täydellisesti, kertoo Kobrien päävalmentaja Lars Ekström seuran sivuilla.