© Kuva: Juha Tamminen

Susijengin kapteeni manasi voiton lipemistä – ”Ihan turhaan annoimme Italian päästä ohi”

Susijengi jatkoi harjoitusotteluitaan perjantaina kohtaamalla Italian. Suomi on vielä voitoitta kesän harjoituspeleissä, kun se hävisi ottelun 70-75.

Suomella oli voiton avaimet käsissään, mutta lopulta Italia korjasi potin.

– Meillä oli tänään mahdollisuus voittaa, ihan turhaan annoimme Italian päästä ohi. Meillä oli mahdollisuus lyödä kunnon ero tauluun heti alussa, mutta pallonmenetyksiä tuli ihan liikaa, susi-kapteeni Shawn Huff manasi Koripalloliiton tiedotteessa.

– Energiataso ja intensiteetti olivat juuri oikealla kohdalla. Nyt pitää keskittyä siihen, että saadaan tarkkuus ja yksityiskohdat kuntoon.

Susijengin apuvalmentaja Jukka Toijala harmitteli pallonmenetyksiä.

– Ekalla puoliskolla puolustimme äärimmäisen hyvin ja pääsimme juoksemaan kenttää haluamallamme tavalla. Pelimme ei ole kuitenkaan vielä valmista. Kommunikaatiokatkoksien johdosta syötimme palloa vähän minne sattuu. Ilman pallonmenetyksiä pelin alku olisi ollut meiltä aivan erinomainen, Toijala arvioi.

– Toiselle puoliskolle tultaessa Italia oli selvästi puhunut pukukopissa, että nyt pistetään peli vielä kovemmaksi. Emme pystyneet heti vastaamaan Italian kovuuteen pystypainissa, ja kun otteet kovenivat, tunteemme eivät aivan pysyneet kontrollissa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote