Kobrat on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen Lucas Woodhousen kanssa.

Woodhouse päätti viime keväänä opintonsa State University of New York, Stony Brooksissa ja aloittaa siten ensimmäisen ammattilaiskautensa. 23-vuotias Woodhouse on 190-senttinen ja hän pelaa pointin paikalla. Viimeisellä yliopistokaudella syntyi tilastot 15,1 pistettä, 3,3 levypalloa, 5,1 syöttöä ja 1,1 riistoa yhteensä 31 ottelussa. Hän oli selkeä ykköspelaaja joukkueessaan ja peliminuutteja kertyi 32/ottelu. Pelinteon ohella Woodhouse upotti kolmoset hienolla lähes 46 prosentin tarkkuudella, kun 173 heitosta 80 löysi tiensä korisukkaan. Hän johdatti joukkueensa AEC-konferenssin semifinaaliin, mutta 40 minuutin urakoinnista ja 25 pisteestä huolimatta loppuottelupaikka ei konferenssiin auennut. Hänet nimettiin kauden päätteeksi AE- konferenssin ykkösviisikkoon kuten myös NABC District 1 -ykkösjoukkueeseen.

– Lucas on mielestäni meidän joukkueeseen sopiva pelinrakentaja. Lucas osaa syöttää palloa ja kolmonenkin lähtee varsin mallikkaasti. Myös pick and roll -pelaaminen onnistuu. Olen erittäin mielissäni, että saamme monipuolisen ja nälkäisen pointin joukkueeseemme, päävalmentaja Lars Ekström toteaa seuran sivuilla.