Euroopan MM-esikarsinnat on saatu päätökseen ja kahdeksan varsinaisiin MM-karsintoihin selvinnyttä joukkuetta on selvillä.

Ennen viimeisen kierroksen otteluita paikkansa MM-karsinnoissa olivat varmistaneet Ruotsi, Itävalta, Hollanti, Viro ja Bulgaria.

Ruotsi voitti A-lohkon ollen tasapisteissä Bosnia-Hertsegovinan kanssa. Ruotsi kuitenkin nappasi lohkon ykkössijan keskinäisten otteluiden perusteella. B-lohkossa Hollanti ja Itävalta päätyivät tasapisteisiin ja joukkueiden keskinäiset ottelut menivät myös tasan, mutta Hollanti nappasi kärkisijan paremman korieron turvin. C-lohkon ykköspaikan otti Viro, joka voitti neljästä ottelustaan kolme. Lohkon kakkospaikan nappasi itselleen Kosovo, joka voitti päätösottelussaan Viron ja nousi näin Makedonian ohi. D-lohkossa Bulgaria oli suvereeni voittaen kaikki pelinsä ja toisen karsintapaikan nappasi Valko-Venäjä, joka kiilasi Portugalin ohi paremman keskinäisten otteluiden tulosten perusteella.

Esikarsinnoista varsinaisiin MM-karsintoihin selvinneet maat arvotaan karsintalohkoihinsa torstaina. Suomen lohkoon tulee yksi lohkovoittajista.