NBA:han tänä vuonna varatut pelaajat ovat tehneet vuosittaisen veikkauksensa ja arvionsa tulevan kauden parhaista tulokaspelaajista. Suomen ja Chicago Bullsin Lauri Markkanen oli luonnollisesti äänestyksessä mukana.

Markkasen kollegat antoivat hänelle yhdessä kategoriassa ääniä, mutta hän ei silti saanut riittävästi ääniä kärkijoukkoon nousemiksi. Vuoden tulokaspelaajaksi varatut pelaavat ennakoivat Dallasin Dennis Smith Junioria, joka sai 25,7 prosenttia annetuista äänistä. Varaustilaisuuden suurimmat nimet Lonzo Ball ja Markelle Fultz seuraavat perässä. Muut kärkinimet olivat Kyle Kuzma, Donovan Mitchell sekä Ben Simmons.

Parasta uraa arvioidessa eniten ääniä saivat Ball ja Jayson Tatum 18,4 prosentin äänisaaliilla. Josh Jackson ja Smith jakoivat seuraavan sijan ja perässä tulivat De’Aaron Fox, Fults, Harry Giles sekä Simmons.

Utahin 13 varaamaa Mitchelliä pidettiin varaustilaisuuden parhaimpana ryöstönä. Muina hyvin valintoina pidettiin Smith (9. varaus), John Collins (19.), Jordan Bell (38.), Kuzma (27.), Jackson (4.), Sindarius Thonrwell (48.) ja Dwayne Bacon (40.).

Salamannopea Smith rankattiin selvästi myös atleettisimmaksi tulokaspelaajaksi ja hänen jälkeensä tulivat selvästi Terrance Ferguson, Collins, Jackson ja Malik Monk.

Parhaaksi heittäjäksi nostettiin Detroitin Luke Kennard, joka sai peräti 48,6 prosenttia äänistä. Markkanenkin sai tässä kategoriassa ääniä, muttei yltänyt viiden eniten ääniä saaneen joukkoon.

Parhaasta puolustuspelaajasta oli tiukka äänestys, mutta sen vei lopulta nimiinsä Jackson ennen Belliä ja Mitchelliä. Parhaan takamiehen titteli asetettiin tukevasti Ballin harteille 71,8 prosentin äänisaaliilla.

Tulokaspelaajien äänestystulokset kokonaisuudessaan NBA:n sivuilla.