Hienon alkulohkon jälkeen Susijengin pelit EM-kilpailuissa päättyivät, kun Italia osoitti kovuutensa voittaen Suomen selvästi 70-57. Tappiosta huolimatta Susijengin kapteeni Shawn Huff kertoi Ylen haastattelussa olleensa ylpeä sekä pelaajista että kannattajista.

Huff myönsi Italian paremmuuden ottelun jälkeen.

– Päällimmäisenä jokaisen kaverin harteilla on pettymys. Kaikki tietävät miten paljon olemme tehneet duunia ja millainen mahdollisuus tämä oli. Italia oli vain parempi, Huff totesi Ylen haastattelussa.

Suomen kohtaloksi koitui Italian kova puolustuspeli, jonka murtamiseen Suomi ei löytänyt aseita.

– Italia oli varmasti yksi turnauksen parhaista puolustavista joukkueista. Heillä on hyviä puolustavia yksilöitä ja he puolustavat hyvin joukkueena. Heidän 5-5-peli oli tehokasta ja he heittivät kovia heittoja sisään. Sitten pari meidän nukahdusta emmekä päässeet juoksemaan. Se oli sellainen lumipallo ja oli vaikea päästä peliin kiinni sen jälkeen, Huff kertasi ottelun ratkaisuhetkiä.

Peli eteni suoraan Italian käsikirjoituksen mukaan. Se hidasti peliä eikä Suomi päässyt juoksemaan kenttää.

– Kaikki kunnia Italialle ja tämä on raaka pelisysteemi. Alkusarjan pelejä ei voi ottaa tänne mukaan ja tämä on kerrasta poikki. Näissä pitää pelata parhaalla tasolla emmekä yltäneet siihen tänään, kun Italia otti meiltä aseet pois.

Kokonaisuudessaan Susijengi esitti kisojen aikana hienoja otteita ja upeita elämyksiä. Kapteeni kiittelikin joukkuetta ja yleisöä.

– Olen tosi ylpeä tästä joukkueesta, että miten saimme kerättyä itsemme tähän turnaukseen. Harjoituspelit eivät ehkä menneet niin kuin olisi pitänyt mennä, mutta tiesimme olevamme valmiita ja pelimme oli kehittynyt. Kaikki tulivat täysillä turnaukseen ja olimme valmiita pelaamaan. Olen ylpeä näistä jätkistä ja ennen kaikkea ylpeä siitä kannatuksesta mitä olemme saaneet Suomessa ja kaikista niistä faneista jotka tulivat tänne kannustamaan ja kannustivat kotona. Ehkä harmittaa eniten heidän puolesta, ettemme pystyneet tänään parempaan. Olen ylpeä tästä jengistä ja ylpeä, että olen saanut olla osana tätä joukkuetta, Huff hehkutti.