Jermont Horton korvaa jalkavaivaisen Jahsha Blunttin KTP-Basketin Korisliiga-joukkueessa. Amerikkalaislaituri Horton on pelannut Suomessa kaudella 2014-15 Kauhajoen Karhun paidassa.

Kauhajoen Karhun riveissä miehen tehot olivat 14.7 pistettä, 5.3 levypalloa ja 1.4 syöttöä. Sen kauden heittoprosentit: 2p 47.3%, 3p 35.3% ja vaparit 75.9%.

Hortonin oli tarkoitus aloittaa kausi Saksan Bundesliigassa Mitteldeutscher BC Weissenfelsin joukkueessa, muttei lopulta mahtunut kokoonpanoon. Horton on Suomen ja Luxemburgin lisäksi pelannut Ranskassa, Kosovossa, Kuwaitissa, Romaniassa, Ruotsissa ja Turkissa.

Horton nähdään kentällä mahdollisesti jo keskiviikkona (13.9.) harjoitusottelussa Seagullsia vastaan. Myös Deon Edwin on saapunut Suomeen. Yhdysvaltalaislaituri / heittävä takamies Jahsha Bluntt jättää seuran ja lennätetään kotiin, eikä miehen tulevasta seurasta ole toistaiseksi tietoa.