Keskiviikkona käytiin Karhuvuoressa KTP:n vuorostaan toinen harjoitusottelu, jossa vastassa oli poikkeuksellisesti Petri Vellingin päävalmentama Helsinki Seagulls.

Ottelu alkoi räjähtävästi, kun alkuminuuteilla Manuel Barnes ja Ilmari Kallio naulasivat kolmosia pussiin vieden KTP:n 9-2 johtoon. Seagulls onnistui kuitenkin vastaamaan kaukoheittoihin samalla mitalla ja neljän peliminuutin kohdalla ottelu oli 11-9. Tästä jakso jatkui tasaisena. Molemmat joukkueet luottivat kaukoheittoihin, eikä menetyksiä juuri nähty. KTP pelasi hyvää puolustuspeliä, mutta Seagulls ratkoi tehokkaammin hyökkäyspäässä. Seagullsin Sakari Laakso vei kolmosellaan vierailijat johtoon 19-18 ja aivan jakson lopulla Seagullsin Derek Jackson viimeisteli vapaaheitoilla jakson päätösnumeroiksi 21-23.

Toisen jakson alussa mentiin kori korista. Deremy Geigerin kolmonen vei KTP:n hetkellisesti johtoon, mutta kohta tilanne taas vaihtui. Molemmat joukkueet jatkoivat loistavaa kaukoheittopeliä ja pallosta pidettiin huolta. Jakson puolivälissä Mikael Aalto onnistui kahdesti kolmosessa ja ottelu oli kääntynyt KTP:lle 42-37. Ottelun ilme muuttui koko ajan yhä energisemmäksi. Jakson lopulla KTP menetteli palloja, mutta tasaisissa merkeissä jatkettiin. Viimeisessä hyökkäyksessä Joni Herralaa rikottiin ja onnistuneiden vapaaheittojen myötä puoliaikatilanteeksi kirjattiin 48-42.

KTP aloitti kolmannen jakson menetyksillä ja Seagulls hiipi iholle. Ottelu pysytteli kiivaana, vauhdikkaana ja pitkälti kaukoheittoisena. Jakson puolivälissä Kenneth Simms vei KTP:n 58-53 johtoon. KTP:n peli luisti kummassakin päässä ja Seagulls näytti jo hieman jäävän kyydistä. Seitsemän peliminuutin kohdalla oli Geigerin vuoro nakutella kolmosia pussiin. Jakson lopulla Aalto nosti vielä pari koria ja päätösjaksolle mentiin tilanteesta 71-62.

Seagulls tuli päätösjaksolle todella aggressiivisella puolustuksella ja KTP joutui vaikeuksiin hyökkäyspäässä. Seagulls kiri kahdessa minuutissa ottelun tilanteeseen 71-69. KTP kuitenkin onnistui vielä kiristämään puolustusruuviaan, eikä päästänyt Seagullsia helppoihin koreihin. Deon Edwin huudatti yleisöä upealla torjunnallaan, kun vastustaja oli pääsemässä korintekoon. Tilanne jakson puolivälissä tasan, 73-73. Peliajassa 7.30 Aalto vei KTP:n 81-79 johtoon, mutta hetkeä myöhemmin Seagullsin Timo Heinonen vastasi kolmoseen. Viimeisellä peliminuutilla Kallio vei vapaaheitoillaan KTP:n 85-82 johtoon ja Seagulls epäonnistui tasoittavassa kolmosessa. Geiger pussitti vapaaheitot toisessa päässä ja viimeinen Seagullsin hyökkäys päättyi Aallon riistoon, josta Kallio upotti vielä viimeiseksi silaukseksi kolmosen pohjaan. Ottelu päättyi luvuin 90-82.