KTP pelasi keskiviikkona alkavan kauden toiseksi viimeisen harjoitusottelunsa, jossa viime kauden Suomen mestari Kataja Basket Joensuusta veti lopussa pidemmän korren.

Katajan Alex Marzette heitti ottelun avauspisteet. Ottelun alku mentiin verkkaisesti ja tuomarit näyttivät heti alkuminuuteilla pitävän tiukkaa linjaa. Jakson puolivälin tuntumassa Manuel Barnes heitti kolmosellaan ottelun tilanteeseen 7-6. Kohta Kataja otti jo neljännen joukkuevirheensä ja KTP pääsi niskan päälle. Deon Edwin tarjoili Mikael Aallolle ja tilanteeksi 12-8. Jakson lopulla tilanne kuitenkin kääntyi vielä päälaelleen, kun Kataja löysi väylää ja sai heittohanat auki. Kenneth Simms nosti tilanteeksi 18-17, mutta Katajan viimeinen hyökkäys päättyi Tommi Huolilan koriin. Näinpä ensimmäinen jakso päättyi 18-19.

Toinen jakso alkoi Deremy Geigerin kolmosella ja hetkeä myöhemmin Katajan menetys päättyi Simmsin donkkiin. Kataja kuitenkin skarppasi ja pysytteli vierellä. Kolmannen peliminuutin kohdalla Mathias Rosqvist onnistui kolmosen kaarelta, mutta tasaisissa merkeissä jatkettiin. Jakson loppupuoliskolla Kataja joutui jälleen virhevaikeuksiin. Joni Herrala ja Michael Pounds veivät KTP:n etumatkalle ja ero käväisi jo kymmenessä pisteessä, 38-28. Aivan jakson loppuminuuteilla Kataja näytti jälleen tahdonvoimaansa ja kavensi puoliaikalukemiksi 40-35.

Kataja kavensi heti kolmannen jakson alussa. Ottelu jatkui hieman sekavana ja hetki mentiin koreitta. Parin peliminuutin jälkeen Edwin nosti lukemiksi 42-37. Katajan Daniel Bejaranon kolmosilla ottelu oli kaventunut lähes tasoihin, 46-45, kun jaksoa oli pelattu noin viisi minuuttia. KTP oli vaikeuksissa, eikä heitto uponnut. Reilu minuutti ennen jakson loppua Ilari Seppälä vei vierailijoiden johdon jo tilanteeseen 48-59. Lopussa Aalto onnistui vielä riistossa ja Edwin päätti jakson lukemiin 51-59.

Päätösjakso alkoi rikkonaisesti ja molemmat joukkueet pelasivat melko huolimattomasti, mutta pikkuhiljaa KTP:n vaikeudet näyttivät siirtyvän Katajalle. KTP sai onnistumisien myötä virtaa ja hilasi itsensä takaisin peliin. Pounds upotti kolmosen ja hetkeä myöhemmin Herrala nosti virheen kera kaksi pistettä. Katajan aikalisän jälkeen Poundsia rikottiin kolmosen kaaren takaa ja onnistuneiden vapaaheittojen myötä tilanne oli 65-59. Katajan peli oli jäässä. Vasta jakson puolivälin kohdalla nähtiin Katajalta jakson ensimmäinen hyökkäyspään onnistuminen, lukuun ottamatta hyökkäyslevypalloja. Molemmat joukkueet joutuivat virhevaikeuksiin ja nyt vuorostaan Kataja sai onnistumisia. Katajan Seppälä kavensi kolmosellaan tilanteeksi 74-73, kun pelaamatta oli reilu minuutti. Katajan Damier Pitts onnistui tärkeässä kolmosessa ja viimeinen hyökkäys jäi KTP:lle. Tilanne oli vierailijoille 77-78 ja pelikelloon jäi alle puoli minuuttia aikaa. Simms sai pitkän hyökkäyksen päätteeksi pallon korin alle, mutta nosto meni ohi ja KTP joutui rikkomaan. Katajalle vapaaheitoista yksi piste lisää ja peliaika umpeutui. Ottelu päättyi luvuin 77-79.