USA:n presidentti Donald Trumpin päätös evätä NBA:n mestarijoukkue Golden State Warriorsin vierailu Valkoiseen taloon sai paljon huomiota myös NBA-pelaajien keskuudessa. Muun muassa LeBron James, Chris Paul sekä uransa jo lopettanut Kobe Bryant kertoivat asiasta mielipiteensä Twitterissä.

Trump päätti perua mestarijoukkueen kutsun sen jälkeen, kun Stephen Curry ilmoitti epäröivänsä vielä ottaako hän kutsun vastaan. James tviittasi Trumpulle tylyn kommentin presiden päätöksen jälkeen.

– Olet pummi. Stephen Curry sanoi jo, ettei ole menossa. Sen vuoksi ei ole myöskään kutsua. Valkoiseen taloon meneminen oli suuri kunnia ennen kuin sinä astuit kuvaan!

LeBron James

@KingJames
U bum @StephenCurry30 already said he ain't going! So therefore ain't no invite. Going to White House was a great honor until you showed up!

Jos et näe tviittiä oikein, voit katsoa sen täältä.

Paul hämmästeli myös Trumpin tekoa.

– Miksi olet niin keskittynyt siihen kuka polvistuu ja vierailee Valkoisessa talossa huomioonottaen kaikki se mitä maassamme tapahtuu.

Chris Paul

@CP3
With everything that's going on in our country, why are YOU focused on who's kneeling and visiting the White House??? #StayInYoLane

Jos et näe tviittiä oikein, voit katsoa sen täältä.

Bryant yhtyi Trumpin arvostelijoihin.

– #POTUS (USA:n presidentti) jonka nimi yksinään aiheuttaa jakoa ja raivoa. Jonka sanat inspiroivat erimielisyyksiä ja vihaa ei yksinkertaisesti voi ”Tehdä Amerikasta Mahtaa Jälleen”, Bryant kirjoitti mukaillen Trumpin vaalikampanjan slogania ”Make America Great Again”.

Kobe Bryant

@kobebryant
A #POTUS whose name alone creates division and anger. Whose words inspire dissension and hatred can't possibly "Make America Great Again"

Jos et näe tviittiä oikein, voit katsoa sen täältä.