NBA:n hallitseva mestari Golden State Warriors ei jäänyt murehtimaan presidentti Donald Trumpin Valkoisen talon kutsun peruuttamista, vaan julkaisi asiasta oman tiedotteensa.

NBA-mestarit on perinteisesti kutsuttu vierailulle Valkoiseen taloon, mutta tällä kertaa Trump päätti evätä kutsun, kun Golden Staten tähtipelaaja Stephen Curry epäröi osallistumistaan. Golden State julkaisi tyylikkään tiedotteen, jossa se ilmaisi pettymyksensä kutsun peruuntumiseen.

– Kokoonnuimme joukkueen kanssa ja keskustelimme mahdollisesta vierailusta Valkoiseen taloon. Hyväksymme, että Presidentti Trump on tehnyt selväksi sen, ettei meitä ole kutsuttu. Me uskomme, ettei mikään ole amerikkalaisempaa kuin kansalaisten oikeus ilmaista mielipiteensä asioista, jotka he kokevat tärkeinä. Olemme pettyneitä, ettei meillä ollut mahdollisuutta tämän prosessin aikana jakaa mielipiteitämme ja käydä avointa keskustelua asioista jotka vaikuttavat meidän yhteisöömme ja joita me olisimme kokeneet tärkeiksi tuoda esiin.

– Valkoisen talon vierailun sijaan olemme päättäneet, että käytämme matkamme maamme pääkaupunkiin helmikuussa juhliaksemme tasa-arvoa, moninaisuutta ja huomioonottamista – arvoja joita me omaksumme organisaationa.