Sasu Salin juhli Espanjan liigassa voittoa avausottelussa ja Roope Ahonen oli vahvalla pelipäällä LEB Orossa. Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion Crailsheim Merlins jatkoi voittojen tiellä Saksan ProA:ssa.

Salin oli avittamassa Malagaa 74-64 (33-24)-voittoon. Malagan avausviisikkoon kuulunut Salin nakutti reilussa 22 minuutissa 11 pistettä, otti kolme levypalloa ja antoi yhden syötön.
Ottelutilastot

Ourensessa pelaavan Ahosen kausi Espanjan LEB Orossa alkoi 71-83 (33-47)-tappiolla Breoganille. Ahonen urakoi ottelussa 30 minuuttia upottaen 11 pistettä, ottaen neljä levypalloa ja antaen kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Saksan ProA-liigassa Iisalon ja Vertion valmentama Crailsheim Merlins voitti kotikentällään Niners Chemnitzin 78-70 (38-42). Crailsheim oli kolmannen jakson jälkeen 52-62-tappiolla, mutta käänsi hurjalla päätösneljänneksellä pelin itselleen. Crailsheim jätti Chemnitzin pisteittä viimeisen vajaan viisiminuuttisen ajan. Crailsheim on voittanut molemmat ottelunsa.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin valmentama Kirchheim Knights koki kotikentällään 72-87 (32-41)-tappion Gladiators Trierille. Kirchheimin saldo on yksi voitto ja yksi tappio.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin valmentama Orange Academy Ulm sen sijaan koki avaustappionsa, kun White Wings Hanau oli vahvempi 95-76 (30-46).
Ottelutilastot