Keskiviikkona ensimmäinen Pirkanmaan paikallisottelu – ”Latausta ja tunnetta tuskin tulee puuttumaan”

Pyrinnön yksi syyskauden huipentumista saadaan heti kotiavauksessa keskiviikkona, kun naapuripitäjän BC Nokia saapuu Pyynikille. Pyrintö käynnistää samalla jo 50. kauden Suomen pääsarjassa, nyt kotiyleisönkin edessä.

BC Nokia voitti lauantaina avausottelussa kotonaan Espoo Unitedin 90-87 tiukkojen vaiheiden jälkeen. Nokia sai joukkueensa kasaan jo varhain kesällä ja on ollut pitempään kasassa kuin useimmat muut Korisliigan joukkueet. Nokialaisten siis olettaisi olevan muita valmiimpia sarjan alkaessa. Toisaalta, päävalmentaja Ville Tuominen on valottanut joukkueen pelitapaa taktisesti haastavaksi, joten nähtäväksi jää onnistuuko BC Nokia ulosmittaamaan hyödyn.

Pyrintö hävisi avauspelin vieraissa Korihaille 92-89. Pyrinnön kompastuskiveksi muodostuivat puolustuspään pehmeys ja kommunikointivirheet. Harjoituksissa on sen jälkeen menty kovaa ja on sanomattakin selvää, että nokialaisten edessä Pyrintö ei ainakaan pehmoile.

– Perjantain peli analysoitu ja käyty erittäin tarkasti läpi niin pelaajien kuin valmennusjohdon kanssa. Se on nyt historiaa, jota ei voi muuttaa, mutta oppia siitä pitää kyllä. Nokia on näyttänyt ennen kauden alkua ja ensimmäisessä sarjapelissään hyvinkin tulivoimaiselta joukkueelta, jolle emme saa antaa pelin temmon määräämistä, vaan meidän pitää olla se aloitteellisempi joukkue. Molemmat käyttävät laajaa rosteria, joten vauhtia ottelusta ei varmasti tule puuttumaan, Pyrinnön päävalmentaja Sami Toiviainen ennakoi seuran sivuilla.

Tuominen on Toiviaisen kanssa samoilla linjoilla.

– Kauden eka paikallispeli, joten latausta ja tunnetta tuskin tulee puuttumaan! Molemmilla alla takelteleva startti, josta varmasti parannetaan puolin ja toisin. Iso teema Giles & Asbury -parin kanssa pärjääminen korin alla.

Lähde: Pyrinnön kotisivut


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.