Pyrinnön leirissä myhäiltiin paikallisottelun voitosta – ”Ottelu olisi voinut kääntyä kummalle vaan”

Runsaslukuinen Pyynikin palloiluhallin yleisö sai rahoilleen vastinetta, sillä Pyrinnön ja BC Nokian peli oli kovaa taistelua, tasainen alusta loppuun ja lisäksi hyvätasoinen koripallo-ottelu. Pyrintö käänsi lopulta pelin ja vei sarjapisteet 76-71 (32-33) voitolla.

Pyrinnön sankari oli loppuhetkillä ottelun ratkaissut ja yhteensä 25 pistettä heittänyt Antero Lehto.

– Hyvä ja varmasti viihdyttävä peli yleisölle. Ottelu olisi voinut kääntyä kummalle vaan. Kun hyökkäys toimii, se tuo energiaa myös puolustukseen. Meidän joukkueessa on paljon taitoa ja isoja iltoja tulee kauden mittaan monille, tänään oli minun vuoroni tehdä pisteitä. Kehitettävää riittää puolustuksessa jossa nukahduksia tuli tänäänkin liikaa. Samoin syöttöjen ja menetysten suhde huolestuttaa. Emme saisi antaa ilmaisia pallonhallintoja vastustajalle näin paljon, Lehto kommentoi ottelua Pyrinnön sivuilla.

Tamperelaisten päävalmentaja Sami Toiviainen löysi voitosta parannettavaa.

– Pelimme oli ajoittain oikein hyvää, mutta välillä, varsinkin 1. puoliajalla, olimme ihan liian pehmeitä levypalloissa. Annoin tästä palautetta puoliajalla ja onneksi se auttoi. Korinaluspelaajamme Devonne Giles tuo syvyyttä peliimme ja kun hän on myös hyvä keskimatkan heittäjä, se antaa mahdollisuuksia hyökkäykseemme. Petri Heinonen palaa normaaliin harjoitusvahvuuteen ensi maanantaina ja toivottavasti pelivahvuuteen jo kotiottelussa KTP:tä vastaan.

Lähde: Pyrinnön kotisivut


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.