Annika Holopainen, Camilla Grönberg ja Evita Iiskola olivat erinomaisessa iskussa Euroopan koriskentillä. Holopaisen, Sophie Weckströmin ja Vilma Kesäsen joukkueet jatkavat puhtaalla pelillä.

Tiistaina Saksan Bundesliigassa Wasserburg kukisti kotikentällään Holopaisen johdolla Hallen 82-74 (32-32). Holopainen oli joukkueensa hahmo, kun hän heitti korkeimman pistemäärän 18 ja kahmi lisäksi kahdeksan levypalloa sekä yhden syötön 27 minuutissa.

Wasserburg jatkoi voittoputkeaan sunnuntaina, kun se jyräsi Veilchen yli selvästi 75-43 (43-21). Holopainen lukeutui jälleen joukkueensa parhaimmistoon 11 pisteellä ja seitsemällä levypallolla.

Anni Mäkitalon Donau-Ries voitti tiistaina Bad Aiblingin 69-61 (35-40). Mäkitalo uurasti kentällä 22,5 minuuttia ja tilastoi kolme pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä sekä kaksi riistoa.

Viikon toisessa ottelussa Donau-Ries koki kauden avaustappionsa, kun se hävisi Heidelbergille 84-89 (42-38). Mäkitalo käytti saamansa 27-minuuttisen tehokkaasti heittämällä 15 pistettä, ottamalla kaksi levypalloa, riiston ja torjumalla kertaalleen vastustajan heiton.

Donau-Ries on voittanut neljästä pelaamastaan ottelusta kolme.

Kakkosbundesliigassa viikon ensimmäisessä ottelussa Grönbregin Bad Homburg voitti kotonaan Speyer-Schifferstadtin selvästi 85-54 (42-33). Grönberg oli jälleen joukkueensa kärkinimiä 16 pisteellä, kahdella levypallolla ja yhdellä syötöllä. Suurimman pistemäärän lisäksi Grönberg keräsi joukkueensa suurimmat peliminuutit 31.

Viikonloppuna Bad Homburg voitti Kelternin niukasti 68-67 (40-39). Grönberg oli taas tehokkaana 12 pisteellä ja kuudella levypallolla sekä riistolla. Bad Homburg on aloittanut kauden kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla.

Italian Serie A2:ssa Evita Iiskolan Umbertide kärsi 66-73 (32-37)-tappion Roomalle. Iiskola pelasi koko ottelun joukkueensa selkeä ykkösnimi 18 pisteellä ja seitsemällä levypallolla. Umbertide on voittanut yhden ja hävinnyt yhden ottelun.

Espanjan Liga Femenina 2:n A-lohkossa Sophie Weckströmin CB Aros voitti vieraskentällä Segle XXI:n 63-52 (35-29). Weckström pelasi 16 minuuttia keräten kaksi pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi riistoa. Aros on voittanut molemmat ottelunsa.

B-lohkossa Vilma Kesäsen Real Canoe jatkaa niin ikään puhtaalla pelillä, kun se kaatoi vieraskentällä Olimpicon 69-54 (36-22). Kesänen pelasi 18 minuuttia ja tilastoi seitsemän pistettä, neljä levypalloa ja riiston. Real Canoe on voittanut molemmat ottelunsa.