Petteri Koposen Barcelona jatkaa voittojen tiellä Espanjan ACB-liigassa. Erik Murphy ja Alexander Madsen jatkoivat hyviä alkukausiaan.

Shawn Huffin ja Gordon Herbertin Frankfurt Skyliners koki kauden avaustappionsa Saksan Bundesliigassa, kun Skyliners hävisi Huffin entiselle seuralle Ludwigsburgille 62-79 (31-41). Huff raatoi kentällä peräti 35 minuuttia heittäen viisi pistettä ja ottaen neljä levypalloa.
Ottelutilastot

Koposen Barcelona jatkaa Espanjan liigassa puhtaalla pelillä, kun se murskasi kotonaan Burgosin 111-81 (56-41). Koponen pelasi 18,5 minuuttia tilastoiden kahdeksan pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Barcelona on voittanut kaikki kolme otteluaan.
Ottelutilastot

Sasu Salin koki kauden avaustappion, kun Malaga hävisi Fuenlabradan vieraana 69-77 (35-35). Salin pelasi reilun vartin saaden tilastoihin kaksi pistettä, yhden levypallon ja yhden syötön.
Ottelutilastot

Erik Murphy jatkoi vahvoja esityksiään Ranskan ProA-liigassa, mutta hänen 10 pistettään eivät riittäneet Nanterrelle voittoon saakka, kun Le Portel oli kotonaan parempi 87-73 (44-41). Murphy nappasi lisäksi kaksi levypalloa. Nanterre on voittanut neljästä pelistään kaksi.
Ottelutilastot

Carl Lindbomin Utenos Juventus jahtaa edelleen avausvoittoaan Liettuan koripalloliigassa, kun se hävisi niukasti kotikentällään Neptunasille 72-73 (40-35). Lindbom säkitti 12 minuutissa viisi pistettä. Juventus on hävinnyt kaikki viisi otteluaan.
Ottelutilastot

Alexander Madsenin USK Praha nappasi kauden toisen voittonsa kaatamalla kotonaan Decinin 82-74 (49-37). Madsen huhki kentällä 32 minuuttia tehokkaasti merkkauttaen 10 pistettä, neljä levypalloa, kaksi torjuntaa, kaksi riistoa ja yhden syötön.
Ottelutilastot

Anton Odabasin kausi Turkin liigassa Trabzonsporin kanssa alkoi 71-82 (38-41)-tappiolla Besiktasille. Odabasi sai peliaikaa kuuden minuutin verran ja heitti kaksi pistettä ja otti yhden levypallon.
Ottelutilastot