Miesten Korisliigassa pelattiin perjantaina kaksi ottelua. Helsingin Seagulls kävi hakemassa sarjapisteet paikallisvastus Espoo Unitedilta lukemin 87–79 (47–41). Myös Uudessakaupungissa päädyttiin vierasvoittoon kun BC Nokia oli Korihaita vahvempi numeroin 83–77 (40–41).

Helsingin Seagulls haki kauden neljännen voittonsa perjantaina kun se kaatoi Espoo Unitedin Tapiolan Urheiluhallissa 87–79. Ottelu käytiin pitkälti vieraiden komennossa molempien joukkueiden vaikeasta heittoillasta huolimatta.

Vierasjoukkue Seagulls kampesi hienoiseen johtoasemaan avausneljänneksellä hyödyntäen isäntien heikkoa heittovirettä. Toisella jaksolla espoolaiset pääsivät paremmin pelin mukaan. Topi Halmeen kolmen pisteen säkitys toi Unitedin toisen jakson lopussa jo kahden pisteen päähän, mutta Seagullsin Remy Abell nosti kahdella lay-upillaan eron tauolle kuuteen pisteeseen.

Tauon jälkeen Seagulls hallitsi hienoisesti pistetilastoa. Vieraat nykäisivät kunnon karkumatkan 8–0 -pisterallilla neljännen jakson alkuun. Espoo United kärsi vaikeasta heittoillasta eikä pystynyt enää vastaamaan vieraiden piristyneeseen peli-ilmeeseen ottelun lopussa.

Seagullsin paras pistemies perjantaina oli 18 pistettä ja 6 levypalloa tilastoinut Kayel Locke. Myös Dereck Jacksonin (15/3/5), Tuukka Kotin (13/8/3) ja Timo Heinosen (13/3) pelivire oli korkealla. Antti Kanervo (12/7/1) näytti kärsivän vaikeasta heittoillasta, mutta sai upotettua pallon sukkaan tärkeistä paikoista. Vieraiden parhaimmistoa olivat Omar Calhoun (24/8/7) ja Darious Moten (15/4/1).

BC Nokia kairasi perjantaina kauden kolmannen voittonsa kun se väänsi Uudessakaupungissa Korihaiden ohi ottelun päätösneljänneksillä. Lopputulos 83–77 kirjattiin nokialaisille äärimmäisen tasaisen kamppailun jälkeen.

Korihaiden ja BC Nokian välinen ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Kumpikaan joukkueista ei kyennyt kiskaisemaan kunnollista pisterallia avausjaksoilla. Korihailla oli pienoinen hallinta toisella jaksolla, mutta Lawrence Gilbert jr:n kolmen pisteen heitto toi BC Nokian pisteen päähän toisen jakson lopussa.

Joukkueet jatkoivat tauon jälkeen tasaista kahinaa. Eldar Skamon onnistunut kolmonen vei vieraat johtoon kolmannen jakson loppupuolella, eikä BC Nokia luopunut johtoasemasta enää päätösneljänneksellä, vaikka Korihait pääsi käymään kahden pisteen päässä ottelun loppuminuuteilla. Lopputulos viimeisteltiin viivalta kun vieraiden Vincent Council ja Leyton Hammonds eivät haparoineet vapaaheitoissaan.

BC Nokian paras pistemies oli Vincent Council (21/3/4). Myös Daniel Dolencin (17/4/1) ja Leyton Hammondsin (12/6/2) hyvä vire hyökkäyspäässä avusti voitossa. Isäntien sentteri Juan Pattillo viimeisteli tupla-tuplan (23/10). Chaz Williams (15/3/6) ja Sean O´Brien (15/5/3) pelasivat tehokkaat minuutit.