Petteri Koposen Barcelona aloitti Euroliigan vahvasti kaatamalla kotikentällään selvästi Panathinaikosin. Antto Nikkarinen jatkoi puolestaan vahvasti Ruotsin liigassa.

Barcelona kuritti Kreikan viime kauden tuplamestaria selvästi 98-71 (40-35). Barcelona ratkaisi ottelun päätösneljänneksellä viemällä sen nimiinsä 33-17. Koponen urakoi kentällä vahvasti 24 minuuttia heittäen viisi pistettä ja ottaen yhden levypallon.

– Vakuuttava voitto ja aloitimme hyvin kotona. Koetetaan jatkaa samalla lailla, Koponen iloitsi Koripalloliiton tiedotteessa.

Barcelonan pelit jatkuvat ensi viikon perjantaina, kun se kohtaa vieraskentällä Belgradin Punaisen tähden.

Nikkarisen Jämtland jatkaa Ruotsin liigassa puhtaalla pelillä kahden ottelun jälkeen, kun se voitti kotikentällään Norrköpingin 92-82 (44-40). Nikkarinen orkestroi Jämtlandin hyökkäyspeliä 14 pisteen, kuuden syötön ja yhden levypallon edestä. Peliaikaa Nikkarinen kirjautti 29 minuuttia.