Saksan Bundesliigassa on suomalaisittain hieno tilanne, kun Annika Holopaisen Wasserburg porskuttaa ainoana puhtaalla pelillä ja Anni Mäkitalon Donau-Ries seuraa tiukasti vanavedessä. Kakkosbundesliigassa Camilla Grönberg oli jälleen kovassa vireessä ja Espanjassa Sophie Weckströmin ja Vilma Kesäsen joukkueet jatkavat ilman tappioita.

Holopaisen Wasserburg jatkaa ainoana joukkueena tappioitta Saksan Bundesliigassa, kun se voitti puhtaalla pelillä kauden aloittaneen Kelternin vieraskentällä 76-67 (41-35). Holopainen oli jälleen tehokkaana 13 pisteellä, kahdella levypallolla ja kahdella riistolla 18,5 minuutin peliajalla. Wasserburg on voittanut kaikki viisi otteluaan.
Ottelutilastot

Mäkitalon Donau-Ries Wohnbau Angels jatkoi erinomaista alkukauttaan kirjauttamalla 85-78 (48-36)-voiton Hallesta. Mäkitalo heitti kolme pistettä ja otti yhden levypallon 18 minuutissa. Donau-Ries on voittanut viidestä pelistään neljä.
Ottelutilastot

Kakkosbundesliigassa Grönbergin Bad Homburg otti kolmannen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan vieraskentällä Brose Bambergin 80-68 (44-39). Grönberg loisti jälleen joukkueensa ykköstähtenä heittäen 37 minuutissa 23 pistettä ja tilastoihin kertyi myös seitsemän levypalloa, kaksi syöttöä ja riisto.

– Tämä voitto oli meille todella tärkeä kevättä ajatellen, sillä sarja tulee olemaan todella tasainen, Grönberg mietti Koripalloliiton tiedotteessa.

Grönberg on esiintynyt hyvin vakuuttavasti tämän kauden otteluissa, sillä neljän pelin jälkeen ottelukohtaiset keskiarvot ovat 16,5 pistettä ja 4,8 levypalloa. Peliaikaakin on tullut yli 30 minuutin keskiarvolla.

– Oma pelaaminen on lähtenyt kulkemaan hyvin ja joukkueena olemme päässeet joka pelissä eteenpäin, ensimmäistä kauttaan ulkomailla pelaava Grönberg kertoi.

Bad Homburg on voittanut neljästä pelistään kolme ja on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Espanjan Liga Femenina 2:ssa Sophie Weckström ja Vilma Kesänen olivat vauhdissa. Molempien joukkueet nappasivat voitot ja jatkavat kolmen kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä.

Weckströmin CB Aros Patatas Hijolusa voitti A-lohkon ottelussa kotikentällään Universidad de Oviedon selvästi 79-49 (34-22). Weckström heitti kahdeksan pistettä, otti viisi levypalloa sekä peräti neljä riistoa.
Ottelutilastot

B-lohkossa Kesäsen Centros Unico Real Canoe voitti kotonaan 75-66 Almerian 75-66 (32-32). Kesänen tilastoi 15 minuuttiin kaksi pistettä ja kolme levypalloa.
Ottelutilastot

Evita Iiskolan Umbertide koki Italian Serie A2:ssa kauden toisen tappionsa, kun se hävisi kotikentällään Palermolle 53-69 (32-34). Iiskola sai jälleen runsaasti vastuuta pelaten lähes koko pelin ja lähenteli tupla-tuplaa 19 pisteellä ja yhdeksällä levypallolla. Umbertide on voittanut yhden kolmesta ottelustaan.
Ottelutilastot