Korihaiden murheellisen sarja-avauksen jälkeen on aika koettaa jälleen onnea vieraskentällä. Korihait ryhtyy keskiviikkona käärmeenlumoajaksi ja matkustaa Lapualle Kobrien kesyttäjäksi.

Molemmissa joukkueissa on yksi pelaaja, joka tuntee vastustajan metkut keskivertoa paremmin. Panu Peltokangas viihtyi Uudessakaupungissa vain vuoden ja palasi kotikonnuilleen edustamaan Kobria. Marius van Andringa puolestaan työskenteli Kobrien takalinjoilla viime kaudella ja edustaa nyt Korihaita. Van Andringa on osoittautunut lyhyessä ajassa isoksi avuksi.

– Hänellä on muihin meidän suomalaisiin verrattuna enemmän kokemusta ja hän antaa valmennuksellekin hyviä vinkkejä. Hän tuo myös lisää vaatimustasoa meidän toimintaan, Korihaiden kakkoskoutsi Petri Helminen kiitteli Korihaiden sivuilla.

Korihait on alkavalla viikolla harjoittelussa satsannut levypallopelin kohentamiseen sekä vauhtikoriksen ylläpitämiseen.

– Täytyy kuitenkin pitää järki mukana tekemisessä. Meidän peli on paikoitellen jo ihan hyvännäköistä, mutta odotamme sen ottavan taas askeleen parempaan suuntaan, Helminen ounasteli.