Pyrintö hakee parannusta vieraspeleihin – ”Iso paikka ottaa askel parempaan myös vieraissa”

© Kuva: Juha Tamminen

Komeiden kotivoittojen jälkeen Pyrintö lähtee Helsinkiin hakemaan uutta ilmettä myös vieraspeleihin. Keskiviikkona haaste on yksi kovimmista, kun Töölön Kisahallia isännöi Helsingin Seagulls.

Seagulls on sarjan nimivahvimpia joukkueita ja aloittanut sarjan hyvin. Se voitti avauskierroksella Vilppaan, jonka jälkeen piikissä kotitappio Katajalle ja vierasvoitot Kouvolasta, Espoosta ja Kauhajoelta.

Pyrintö on ollut kotipeleissään hyvä, mutta kaksi vieraspeliä ovat tökkineet. Varsinkin avauskierroksen tappio Korihaille oli harmittava. Tappio Lapualle jo paremmin hyväksyttävissä, sillä peliin valmistautuminen jäi lyhyeksi ja vielä tunteikkaan paikallispelin jälkeen. Nyt Pyrintö lähtee varmasti hakemaan vieraskentän suorittamiseen laatua ja suoritusvarmuutta.

– Sarjan ehdottomiin kärkijoukkueisiin kuuluva, erinomaisesti valmennettu ja roolitettu Seagulls asettaa meille todellisen haasteen. Meidän kaksi aiempaa vierasottelua ovat olleet luvalla sanoen surkeita, joten nyt on iso paikka ottaa askel parempaan myös vieraissa. Maajoukkuetason suomalaisia sekä sopivanoloisia jenkkejä; siitä Seagulls on tälläkin kaudella tehty. Meidän on saatava pelin tempo meille sopivaksi sekä pärjättävä korien läheisyydessä, Pyrinnön päävalmentaja Sami Toiviainen toteaa seuran sivuilla.

Lähde: Pyrinnön kotisivut


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.