Erik Murphy ja Nanterre ottivat toisen voittonsa Mestarien liigassa ja Lassi Tuovi pääsi juhlimaan kauden avausvoittoa Ranskan liigassa. Antto Nikkarinen ja Gerald Lee pääsivät myös voittojen makuun.

Nanterre voitti kotonaan italialaisen Avellinon 89-81 (38-30). Murphy heitti reilussa 13 minuutissa viisi pistettä ja otti kaksi levypalloa. Nanterre on lohkonsa ainoa puhtaan pelin joukkue kahden ottelun jälkeen.

Carl Lindbomin Utenos Juventus hävisi toisen ottelunsa Mestarien liigassa, kun se taipui turkkilaisen Karsiyakan vieraana 78-90 (37-42). Lindbom tilastoi 16 minuutissa kolme pistettä ja kolme levypalloa. Juventus on hävinnyt molemmat ottelunsa Mestarien liigassa.

Tuovin Gravelines-Dunkerque avasi vihdoin voittotilinsä Ranskan liigassa, kun se voitti kotonaan Pau-Lacq-Orthezin. Aiemmissa peleissä Gravelinesin ongelmana oli ollut puolustuspelaaminen, mutta nyt se pystyi pitämään vastustajan 57 pisteessä. Voiton avaimena oli vahva viimeinen neljännes, jonka Gravelines vei 19-7. Voittolukemat olivat Gravelinesille 65-57 (25-37).

Lee oli jälleen vahvalla pelipäällä, kun Maccabi Ashdod otti kauden avausvoittonsa kaadettuaan Maccabi Haifan 90-61 (51-25). Aloitusviisikkoon kuulunut Lee sai tilastoihin 26 minuutissa yhdeksän pistettä, kuusi levypalloa, kaksi riistoa, kolme syöttöä ja yhden torjunnan.

Nikkarisen Jämtland jatkaa puhtaalla pelillä Ruotsin liigassa voitettuaan Uppsalan 66-59 (27-26). Nikkarinen kirjautti tilastoihin viisi pistettä, neljä levypalloa, kolme syöttöä ja riiston. Jämtland on voittanut kaikki kolme otteluaan ja pitää kärkipaikkaa sarjataulukossa.

Alexander Madsenin USK Praha koki kauden avaustappionsa, kun se hävisi kotikentällään Opavalle 70-88 (38-52). Madsen kasasi 33 minuutissa kolme pistettä, seitsemän levypalloa, kaksi syöttöä ja riiston. Prahalla on tilillään kaksi voittoa ja tappio.