Annika Holopaisen Wasserburg koki avaustappionsa EuroCupissa, kun saksalaisjoukkue taipui Reyer Venetsialle 58-68 (28-38).

Ottelun kolme neljännestä olivat hyvin tasaiset, mutta toinen neljännes osoittautui ratkaisevaksi, kun vierailijat veivät sen nimiinsä 22-14 ja pääsivät kymmenen pisteen johtoasemassa toiselle puoliajalle. Wasserburg pääsi kolmannella neljänneksellä jo kahden pisteen päähän, mutta sen jälkeen italialaiset saivat rivinsä jälleen kokoon ja repäisivät 15-0-jakson eikä Wasserburg siitä enää noussut voittotaisteluun, vaikka käväisi vielä kurkkaamassa seitsemän pisteen päässä.

– Peli oli täysin voitettavissa ja sen takia harmittaa. Venetsia pelasi kovempaa ja meillä oli liikaa pallonmenetyksiä. Pystyimme kuromaan eron umpeen muutamaan otteeseen, jonka jälkeen Venetsia kuitenkin rokotti meitä puolustuksen nukahduksista, 23 minuutissa yhdeksän pistettä ja kolme levypalloa tilastoinut Holopainen harmitteli Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

Wasserburg kohtaa seuraavaksi EuroCupissa ensi viikon keskiviikkona sveitsiläisen Fribourgin.

Ottelutilastot