Lauri Markkanen otti Chicago Bullsin harteilleen Floridan lämmössä, kun ”The Finnisher” säkitti uudeksi piste-ennätyksekseen 25 pistettä vierasottelussa Miami Heatia vastaan. Voittoon asti Markkasen loistopeli ei riittänyt, kun Heat oli vahvempi loppulukemin 91-97.

Markkanen oli vauhdissa erityisesti ensimmäisellä puoliajalla pussittaen heittoja läheltä ja kaukaa 17 pisteen edestä yhdessä monessa peliminuutissa. Vaikka tahti hieman hiipui puoliajan jälkeen, niin kokonaissaldo kohosi 25 pisteeseen, kahdeksaan levypalloon, yhteen syöttöön ja kahteen riistoon.

Iso osa Bullsin hyökkäyksistä pyöri Markkasen ympärillä, joka saikin rutkasti korintekopaikkoja läpi ottelun. Markkanen sai 18 pelitilanneheittoa, joista hän upotti puolet. Vapaaheittoja hän kalasti seitsemän, joista sisään meni viisi.

– Totta kai se on yllättävää, että minun kautta pelataan näin paljon vaikka olen tulokas. En kuitenkaan valita siitä, koska olen myös valmistautunut siihen, Markkanen sanoi ottelun jälkeen Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

Markkasen ohella Bullsin pistetalkoisiin osallistui Robin Lopez (22/4), kun taas Heatin ykkönen oli slovenialaistähti Goran Dragic (20/5/6 syöttöä).

Bulls pelaa seuraavan kerran perjantain ja lauantain välisenä yönä Orlando Magicia vastaan.